Útjelző új utakon! út-on járunk!

Örömmel tudatjuk, hogy az ut-on.hu honlapunk programozási és grafikai munkáival elkészültünk és elindult az új oldalunk!

A honlap tartalmát nagyrészt a fiatalok visszajelzése alapján alakítottuk ki.

Az út-on rendszerében a fiatalok döntik el, mennyi időt tudnak szánni egy napi áhítat elolvasására. Egy gyorsan elvihető rövid igei üzenettől a teljes szakasz elolvasásán át egy mélyebb tanításig, akár háttér információkig ők határozzák meg, milyen messzire jutnak aznap.

Az áhítatokat Spotify-on keresztül is meg lehet hallgatni. 2024. január 1-től már számitógépen, tableten és mobilon is elérhető ez a bibliaolvasó kalauzunk.

Támogassátok a munkákat imádságaitokkal, és adományaitokkal!

A digitális formának más jellegű költségei vannak, így kérünk, amennyiben fontos neked az Út-on,  támogasd a munkánkat! Amit eddig az Útjelző előfizetésre, vagy csak egy szám megvételére szántál, hálás szívvel fogadjuk azt az összeget adományként az alapítvány számlaszámára.

Adatok az utaláshoz:

Számlaszám: OTP Bank 11742001-20058328

Név: Szentírás Szövetség Alapítvány Bp.

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel az adomány célját: utjelzo

Útjelző App

Az Útjelző ifjúsági bibliaolvasó kalauz applikációja továbbra is elérhető mobilos alkalmazásokban a Veritas Kiadó jóvoltából.

Az alkalmazás ingyenes, könnyen használható, egyszerűen át lehet menni az aktuális igeszakaszra, ami külön színnel ki is van emelve a szövegben. Alapja az újonnan revideált Károli Biblia.

Elérhető IOS és Android platformokon.

Android: https://bit.ly/3IqOtTW

iOS: https://apple.co/3IqOebu