Győrffy Eszter

Alapítvány vezető

Eszter 2023 eleje óta a Szentírás Szövetség vezetője, egyben a Kuratórium tagja. Lelkészi végzettsége mellett történelem-vallástanár is. Ennek megfelelően sokféle munkája volt, ebből a legkedvesebb számára a 15 éves egyetemi lelkészi szolgálata.

Feladata a Szentírás Szövetség vezetői feladatai mellett a Szövetség tevékenységének a missziós szolgálatainak, kiemelten a Kereszt-kérdések c. kiadványok népszerűsítése, bemutatása.

Férjnél van, a párja korábban dolgozott a Szentírás Szövetségnél. Három gyermekük van, és a Fasori Református Egyházközség tagjai.

E-mail: eszter.gyorffy@szentirasszovetseg.net

Daxner Tamás

Táborszervező munkatárs

Tamás 2008 februárja óta a Szentírás Szövetség táborszervező munkatársa. Korábban utazás-szervezőként, illetve cukrászként dolgozott. Fő feladatai közé tartozik az alapítvány munkájának összefogása, új ötletek kidolgozása és véghezvitele, valamint részvétel a nyári táborok szervezésében, lebonyolításában. Kedvenc zenekara az Audiomachine.

EMAIL: tamas.daxner@szentirasszovetseg.net

Váriné Lukács Ágnes

Irodavezető

Ági 2015 januárjában kezdett el dolgozni az alapítványnál. Feladatai közé tartozik a kiadványterjesztés, az előfizetőkkel és könyvesboltokkal való kapcsolattartás, a számlák kiállítása és általános irodai feladatok. A Pasaréti Református Gyülekezet tagja.  Hobbija a fényképezés. Szereti az orgona és egyéb klasszikus zenét.

EMAIL: info@szentirasszovetseg.net

Mihalkovics Zsófia

Kiadványfejlesztő, szerkesztő

Zsófi 2019. februárjától erősíti a Szentírás Szövetség csapatát. Feladatai közé tartozik a régi és új kiadványok fejlesztése, szerkesztése, hírlevelek írása, a weboldal és Facebook oldalunk kezelése (posztok, hirdetések), valamint az Útjelző ifjúsági bibliaolvasó kalauz szerkesztője. Családjával a Pestszentlőrinci Evangélikus Gyülekezet oszlopos tagja. Rendszeresen részt vesz gyermekmunkásként és zenei szolgálóként az istentiszteleteken. Hobbija a festés, zene, kirándulás, sport és sütés-főzés.

EMAIL: zsofia.mihalkovics@szentirasszovetseg.net