Daxner Tamás

Táborszervező munkatárs

Tamás 2008 februárja óta a Szentírás Szövetség táborszervező munkatársa. Korábban utazás-szervezőként, illetve cukrászként dolgozott. Fő feladatai közé tartozik az alapítvány munkájának összefogása, új ötletek kidolgozása és véghezvitele, valamint részvétel a nyári táborok szervezésében, lebonyolításában. Kedvenc zenekara az Audiomachine.

EMAIL: tamas.daxner@szentirasszovetseg.net

Váriné Lukács Ágnes

Irodavezető

Ági 2015 januárjában kezdett el dolgozni az alapítványnál. Feladatai közé tartozik a kiadványterjesztés, az előfizetőkkel és könyvesboltokkal való kapcsolattartás, a számlák kiállítása és általános irodai feladatok. A Pasaréti Református Gyülekezet tagja.  Hobbija a fényképezés. Szereti az orgona és egyéb klasszikus zenét.

EMAIL: info@szentirasszovetseg.net

Mihalkovics Zsófia

Kiadványfejlesztő, szerkesztő

Zsófi 2019. februárjától erősíti a Szentírás Szövetség csapatát. Feladatai közé tartozik a régi és új kiadványok fejlesztése, szerkesztése, hírlevelek írása, a weboldal és Facebook oldalunk kezelése (posztok, hirdetések), valamint az Útjelző ifjúsági bibliaolvasó kalauz szerkesztője. Családjával a Pestszentlőrinci Evangélikus Gyülekezet oszlopos tagja. Rendszeresen részt vesz gyermekmunkásként és zenei szolgálóként az istentiszteleteken. Hobbija a festés, zene, kirándulás, sport és sütés-főzés.

EMAIL: zsofia.mihalkovics@szentirasszovetseg.net

Johnné Czeiszing Klári

Önkéntes munkatárs

Klári 2016 februárjától tevékenykedik csapatunkban, a Szentírás Szövetség közösségi média oldalát fejleszti, a Facebook-on jeleníti meg posztjainkat, hirdetéseinket. Klári a Pasaréti Református Gyülekezet tagja, Óbudán lakik férjével és fiúkkal. Szeret az erdőben sétálni és családi eseményekről fotóalbumot összeállítani.

Keleti Gábor

Önkéntes Munkatárs

Gábor a Szentírás Szövetség egyik táborvezetője már 2007 óta. 2013 márciusa és 2014 szeptembere között táborszervező munkatársként is segítette a munkánkat. 2014 októberétől a Golgota Keresztény Gyülekezet főállású dolgozója lett, jelenleg a Golgota Nappali Melegedőt vezeti, de e mellett továbbra is aktívan segíti szolgálatunkat. Industrial Disease nevű együttesének énekese és vezetője, amellyel saját dalait adja elő, 2021 januárjában jelent meg az első albuma. Felesége, Ildi szintén régi önkéntesünk/táborvezetőnk.

Fövényi Emese

Önkéntes Munkatárs

Emese 2011 óta erősíti csapatunkat. Feladatai közé tartozott korábban a Lélekfrissítő munkálatainak előkészítése, valamint a Szentírás Szövetség kiadványainak bemutatása gyülekezeteknél. Szívéhez közel áll a kóruséneklés, valamint új helyek megismerése.