Támogatás


Az adományokra nagy szükségünk van, hiszen ezek teszik lehetővé, hogy folytathassuk, illetve növeljük szolgálatunkat a gyerekek, tinédzserek és felnőttek között. Kérjük mindazokat, akiknek fontos a Szentírás Szövetség munkája, támogassanak minket adományukkal vagy segítségükkel!

A Kereszt-kérdések sorozaton keresztül minden évben sokan térnek meg, vagy indulnak el Isten felé. Több mint 2000 ember olvassa naponta az általunk kiadott Biblia-olvasó kalauzokat, és közel 400 gyermek vett részt a nyári táborainkban, év közbeni gyermekprogramjainkon, hallva Isten Igéjét. Hálásak vagyunk Istennek mindezért, de ahhoz, hogy ez a szolgálat folytatódjon, sok támogatásra van szükség.

Hogyan segíthet?

EGYSZERI ADOMÁNY:

Jelenleg a következő célokra gyűjtünk céladományokat:

  • A gyermekek tábori jelentkezésének támogatására. Jelige: “hogy ott legyen” Bővebb információ

Amennyiben visszajelzést szeretne adománya beérkezéséről, az átutalással küldött adományoknál feltétlenül adja meg elérhetőségét (lakcím vagy e-mail cím), ugyanis  a bankok nem szolgáltatnak ki adatokat az átutaló személyéről, így megköszönni sincs lehetőségünk az adományt!

RENDSZERES ADOMÁNY:

A havi rendszerességgel adott, akármilyen kis összegű adományok nagy segítséget jelentenek nekünk, főleg a rendszeres kiadások (közmű, posta, bérjellegű költségek stb) kifizetésében. Akár havi 1000 Ft is nagy segítséget jelent!

Adatok az utaláshoz:

Számlaszám: OTP Bank 11742001-20058328

Név: Szentírás Szövetség Alapítvány Bp.

Kérjük, hogy céltámogatásnál tüntessék fel a megjegyzés rovatban az adomány célját (jelige)

EGYSZÁZALÉK

Közhasznú tevékenységet is ellátó szervezetként felajánlhatja számunkra adója 1%-át.

Adószámunk: 18057124-1-43

BIBLIAOLVASÓ KALAUZ ADOMÁNYOZÁSA

Sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy előfizessenek Bibliaolvasó kalauzra. Számukra lehetőség van bibliaolvasó kiadványaink megrendelésére. A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a kedvezményezett nevét és pontos címét. Lehet anonim is támogatni általunk választott kedvezményezettet. Ez utóbbi esetben a következő szöveget kell beírni a megjegyzés rovatba: “támogatásra”.

Előre is nagyon köszönjük a segítséget!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .