Támogatás

Alapítványunk elsősorban adományokból, támogatásokból tartja fent magát. Az adományokra nagy szükségünk van, hiszen ezek teszik lehetővé, hogy folytathassuk, illetve növeljük szolgálatunkat a gyerekek, tinédzserek és felnőttek között. Kérjük mindazokat, akiknek fontos a Szentírás Szövetség munkája, támogassanak minket adományukkal vagy segítségükkel!

A Kereszt-kérdések sorozaton keresztül minden évben sokan térnek meg, vagy indulnak el Isten felé. Több mint 2000 ember olvassa naponta az általunk kiadott Biblia-olvasó kalauzokat, és közel 400 gyermek vett részt a nyári táborainkban, év közbeni gyermekprogramjainkon, hallva Isten Igéjét. Hálásak vagyunk Istennek mindezért, de ahhoz, hogy ez a szolgálat folytatódjon, sok támogatásra van szükség.

Hogyan segíthet?

EGYSZERI ADOMÁNY:

Jelenleg a következő célokra gyűjtünk céladományokat:

Út-on bibliaolvasó online kalauz/honlap/applikáció

A digitális formának más jellegű költségei vannak,  mint a korábbi nyomtatott Újtelző kalauznak. Így kérünk, amennyiben fontos neked az Útjelző és ez a projekt,  támogasd a munkánkat! Amit eddig az Útjelző előfizetésre, vagy csak egy szám megvételére szántál, hálás szívvel fogadjuk azt az összeget adományként az alapítvány számlaszámára.

Közlemény: utjelzo

Amennyiben visszajelzést szeretne adománya beérkezéséről, az átutalással küldött adományoknál feltétlenül adja meg elérhetőségét (lakcím vagy e-mail cím), ugyanis  a bankok nem szolgáltatnak ki adatokat az átutaló személyéről, így megköszönni sincs lehetőségünk az adományt!

RENDSZERES ADOMÁNY:

A havi rendszerességgel adott, akármilyen kis összegű adományok nagy segítséget jelentenek nekünk, főleg a rendszeres kiadások (közmű, posta, bérjellegű költségek stb) kifizetésében. Akár havi 1000 Ft is nagy segítséget jelent!

Adatok az utaláshoz:

Számlaszám: OTP Bank 11742001-20058328

Név: Szentírás Szövetség Alapítvány Bp.

Kérjük, hogy céltámogatásnál tüntessék fel a megjegyzés rovatban az adomány célját (jelige)

EGYSZÁZALÉK

Közhasznú tevékenységet is ellátó szervezetként felajánlhatja számunkra adója 1%-át.

Adószámunk: 18057124-1-43

ADOMÁNY WISE-on keresztül:

Lehetőség van már a WISE oldalán keresztül is támogatni az alapítványunkat!

Angol font fogadása:
Számlatulajdonos: SZENTIRAS SZOVETSEG ALAPITVANY Banki azonosító (sort code): 23-08-01 Bankszámlaszám: 72136328 IBAN: GB39 TRWI 2308 0172 1363 28 A Wise címe: 56 Shoreditch High Street London E1 6JJ United Kingdom

Euro fogadása:
Számlatulajdonos: SZENTIRAS SZOVETSEG ALAPITVANY BIC: TRWIBEB1XXX IBAN: BE50 9679 3217 5218 A Wise címe: Rue du Trône 100, 3rd floor Brussels 1050 Belgium
Forint fogadása:
Számlatulajdonos: SZENTIRAS SZOVETSEG ALAPITVANY Bankszámlaszám: 12600016-12405023-33514939 A Wise címe: Rue du Trône 100, 3rd floor Brussels 1050 Belgium
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?