ÚJ: Élet-kérdések sorozathoz letölthető ppt-k

Elkészültek az Élet-kérdések evangélizációs sorozathoz kapcsolódó segítő anyagaink, ppt-k, melyek letölthető formában, ingyen érhetők el webshopunkban. Az egyes fejezetekhez kidolgozott ppt-k még jobban segíthetik az adott rész bibliai hátterének megértését.

A sorozat célja, hogy  megértesse a résztvevőkkel életünk célját, hogy hogyan képes Isten maradéktalanul betölteni az ember boldogság iránti, mélyen gyökerező vágyát – Krisztusban.

Hálás köszönet Lakatos Enikőnek, aki kidolgozta és rendelkezésünkre bocsátotta ezeket a hasznos ppt-ket.

 

Lakatos Enikő okleveles etnográfus, református lelkész, mentális egészségtudományok doktora. Szakterülete a női reprodukciós problémák és a stressz összefüggései, mely témában számos tanulmány és szakcikk fűződik a nevéhez. Az Asszisztált Reprodukciós Centrum (Semmelweis Egyetem Kórházlelkész – Asszisztált Reprodukciós Centrum (semmelweis.hu), a Budai Meddőségi Centrum (Szent János Kórház) és az Országos Onkológiai Intézet (Kórházlelkészi szolgálat – onkol.hu) kórházlelkésze. Az Életkincs Alapítvány (a Vágyott Gyermekekért alapítvány) kuratóriumának tagja. Egyéni és páros lelkigondozást, valamint csoportos bibliai alapú stresszkezelő alkalmakat egyaránt tart. Kiemelt szerepet tulajdonít a vallás és a gyülekezeti közösség megerősítő szerepének a nem szokványos vagy nehezebb élethelyzetekben. Házas, egy kislány édesanyja.