Rendkívüli támogatási lehetőség!

Egy támogatónk nagylelkű és sajátos felajánlást tett: ha május 15-ig adományt utaltok nekünk, akkor ő a támogatásotokat megduplázza! Azt kérte, hogy írjuk meg nektek ezt a lehetőséget. Alapítványunk küldetésének teljesítésében nagy szerepet töltenek be az adományok, és ha most támogattok minket, akkor ráadásul sokkal többet segítetek vele, mint máskor.
A “matchfunding” jellegű felajánlás részletei:
1. Minden beérkező Ft megduplázódik, egészen a matchfunding támogatónk által felajánlott keretösszeg erejéig. Ha kevesebb támogatási összeg érkezik be, akkor kevesebb kapunk tőle is. (A keretösszeg nem nyilvános, de jelentős.) Tehát ha most támogatsz minket, támogatásod kétszer annyit ér, és a gyorsaságod is sokat számít.
A számlaszámunk: 11742001-20058328 Szervezetnév: Szentírás Szövetség Alapítvány. A közleménybe írjátok be, hogy “dupla támogatás”.
Köszönünk szépen minden imát – és ebben az esetben minden támogatást is!

Isten áldjon benneteket,
szeretettel,

Komlósi Erzsébet
Alapítvány vezető

Támogatás

Az adományokra nagy szükségünk van, hiszen ezek teszik lehetővé, hogy folytathassuk, illetve növeljük szolgálatunkat a gyerekek, tinédzserek és felnőttek között. Kérjük mindazokat, akiknek fontos a Szentírás Szövetség munkája, támogassanak minket adományukkal vagy segítségükkel!

Több mint 2000 ember olvassa naponta az általunk kiadott Biblia-olvasó kalauzokat, és közel 400 gyermek vett részt a nyári táborainkban, hallva Isten Igéjét. Hálásak vagyunk Istennek mindezért, de ahhoz, hogy ez a szolgálat folytatódjon, sok támogatásra van szükség. Mire költjük? Például:

Hogyan segíthet?

• Kb. 30.000 Ft a postaköltsége a követő anyagnak, amit a gyerekeknek küldünk ki
  • A fűtés és az áram kb. 50.000 Ft egy hónapban
  • 450 Forintból 50 db A5-ös borítékot tudunk venni, amiben  kiküldjük a Biblia-olvasó kalauzokat

EGYSZERI ADOMÁNY:

Jelenleg a következő célokra gyűjtünk céladományokat:

Amennyiben visszajelzést szeretne adománya beérkezéséről, feltétlenül adja meg elérhetőségét (lakcím vagy e-mail cím), ugyanis az átutalással küldött adományoknál a bankok nem szolgáltatnak ki adatokat az átutaló személyéről, így megköszönni sincs lehetőségünk az adományt!

RENDSZERES ADOMÁNY:

A havi rendszerességgel adott, akármilyen kis összegű adományok nagy segítséget jelentenek nekünk, főleg a rendszeres kiadások (közmű, posta, bérjellegű költségek, stb) kifizetésében. Akár havi 500 Ft is nagy segítséget jelent!

Adatok az utaláshoz:

Számlaszám: OTP Bank 11742001-20058328

Név: Szentírás Szövetség Alapítvány Bp.

Kérjük, hogy céltámogatásnál tüntessék fel a megjegyzés rovatban az adomány célját (jelige)

EGYSZÁZALÉK

Közhasznú tevékenységet is ellátó szervezetként felajánlhatja számunkra adója 1%-át.

Adószámunk: 18057124-1-43

BIBLIAOLVASÓ KALAUZ ADOMÁNYOZÁSA

Sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy előfizessenek Bibliaolvasó kalauzra. Számukra lehetőség van bibliaolvasó kiadványaink megrendelésére. A megjegyzés rovatba kérjük feltűntetni a kedvezményezett nevét és pontos címét. Lehet anonim is támogatni általunk választott kedvezményezettet. Ez utóbbi esetben a következő szöveget kell beírni a megjegyzés rovatba: “támogatásra”.

Előre is nagyon köszönjük a segítséget!