Daxner Tamás

Alapítvány vezető

Tamás 2008 február 2018 március között a Szentírás Szövetség táborszervező munkatársa volt. A vezetést azután vette át, hogy Alapítványunk korábbi vezetője, Komlósi Erzsébet európai fejlesztési igazgató lett a Nemzetközi Szentírás Szövetségnél. Korábban utazás-szervezőként, illetve cukrászként dolgozott. Fő feladatai közé tartozik az alapítvány munkájának összefogása, új ötletek kidolgozása és véghezvitele, valamint részvétel a nyári táborok szervezésében, lebonyolításában. Kedvenc zenekara az Audiomachine.

EMAIL: tamas.daxner@szentiraszovetseg.net

Váriné Lukács Ágnes

Irodavezető

Ági 2015 januárjában kezdett el dolgozni az alapítványnál. Feladatai közé tartozik a kiadványterjesztés, az előfizetőkkel és könyvesboltokkal való kapcsolattartás, a számlák kiállítása és általános irodai feladatok. A Pasaréti Református Gyülekezet tagja.  Hobbija a fényképezés. Szereti az orgona és egyéb klasszikus zenét.

EMAIL: info@szentirasszovetseg.net

Johnné Czeiszing Klári

Klári 2016 februárjától hetente egy napot tevékenykedik csapatunkban. Fő feladatai közé tartozik a Szentírás Szövetség közösségi média oldalának fejlesztése és egyéb irodai munkák. Klári a Pasaréti Református Gyülekezet tagja. Óbudán lakik férjével és 17 éves fiúkkal. Szeret az erdőben sétálni és családi eseményekről fotóalbumot összeállítani.

Misley Ádám

Táborszervező munkatárs

Dolgoztam már animátorként, utazásszervezőként, sofőrként, de szabadidőmben mindig sok programot szerveztem, koordináltam hívő közösségekben. A Mátyásföldi Református Gyülekezet tagja vagyok. A focit mind játszani, mind nézni nagyon szeretem. Egy-egy filmremekért képes vagyok visszanyúlni akár a 30-as évekhez is.

Keleti Gábor

Önkéntes Munkatárs

Gábor a Szentírás Szövetség táborvezetője volt hosszú éveken keresztül, 2013 márciusa és 2014 szeptembere között táborszervező munkatársként segítette a munkánkat. 2014 októberétől a Golgota Keresztény Gyülekezet főállású dolgozója lett, média igazgató státuszban, de e mellett továbbra is aktívan segíti szolgálatunkat. Home Sweet Home evangélizáló együttes szólóénekese/menedzsere. Felesége Ildikó szintén régi önkéntesünk/táborvezetőnk.

EMAIL: gabor.keleti@szentirasszovetseg.net

Fövényi Emese

Önkéntes Munkatárs

Emese 2011 óta erősíti részmunkaidőben csapatunkat. Feladatai közé tartozik a Lélekfrissítő munkálatainak előkészítése és egyéb irodai munkák végzése, valamint a Szentírás Szövetség kiadványainak bemutatása gyülekezeteknél. Szívéhez közel áll a kóruséneklés, valamint új helyek megismerése.

EMAIL: lelekfrissito@gmail.com