Daxner Tamás

Alapítvány vezető

Tamás 2008 február 2018 március között a Szentírás Szövetség táborszervező munkatársa volt. A vezetést azután vette át, hogy Alapítványunk korábbi vezetője, Komlósi Erzsébet európai fejlesztési igazgató lett a Nemzetközi Szentírás Szövetségnél. Korábban utazás-szervezőként, illetve cukrászként dolgozott. Fő feladatai közé tartozik az alapítvány munkájának összefogása, új ötletek kidolgozása és véghezvitele, valamint részvétel a nyári táborok szervezésében, lebonyolításában. Kedvenc zenekara az Audiomachine.

EMAIL: tamas.daxner@szentiraszovetseg.net

Váriné Lukács Ágnes

Irodavezető

Ági 2015 januárjában kezdett el dolgozni az alapítványnál. Feladatai közé tartozik a kiadványterjesztés, az előfizetőkkel és könyvesboltokkal való kapcsolattartás, a számlák kiállítása és általános irodai feladatok. A Pasaréti Református Gyülekezet tagja.  Hobbija a fényképezés. Szereti az orgona és egyéb klasszikus zenét.

EMAIL: info@szentirasszovetseg.net

Johnné Czeiszing Klári

Klári 2016 februárjától hetente egy napot tevékenykedik csapatunkban. Fő feladatai közé tartozik a Szentírás Szövetség közösségi média oldalának fejlesztése és egyéb irodai munkák. Klári a Pasaréti Református Gyülekezet tagja. Óbudán lakik férjével és 17 éves fiúkkal. Szeret az erdőben sétálni és családi eseményekről fotóalbumot összeállítani.

Keleti Gábor

Önkéntes Munkatárs

Gábor a Szentírás Szövetség táborvezetője volt hosszú éveken keresztül, 2013 márciusa és 2014 szeptembere között táborszervező munkatársként segítette a munkánkat. 2014 októberétől a Golgota Keresztény Gyülekezet főállású dolgozója lett, média igazgató státuszban, de e mellett továbbra is aktívan segíti szolgálatunkat. Home Sweet Home evangélizáló együttes szólóénekese/menedzsere. Felesége Ildikó szintén régi önkéntesünk/táborvezetőnk.

EMAIL: gabor.keleti@szentirasszovetseg.net

Fövényi Emese

Önkéntes Munkatárs

Emese 2011 óta erősíti részmunkaidőben csapatunkat. Feladatai közé tartozik a Lélekfrissítő munkálatainak előkészítése és egyéb irodai munkák végzése, valamint a Szentírás Szövetség kiadványainak bemutatása gyülekezeteknél. Szívéhez közel áll a kóruséneklés, valamint új helyek megismerése.

EMAIL: lelekfrissito@gmail.com