Komlósi Erzsébet

Alapítvány vezető

Erzsébet 2001 óta vezető munkatársa a Szentírás Szövetségnek, református lelkész. Feladata, hogy vezetőként összefogja, koordinálja az alapítvány munkáját, és mindig újabb ötletekkel álljon elő, hogy mi mindent kéne még beindítani! Személyes szívügye minden, ami a Kereszt-kérdések-kel kapcsolatos, és persze szerkesztőként a Lélekfrissítő c. nőknek szóló kiadvány. Szereti a pattogatott kukoricát és a csokis cappucinót. No meg ajándékot vásárolni a barátainak, a felhőket nézegetni az égen és beszélni másoknak Isten Országának titkairól – nem feltétlenül ebben a fontossági sorrendben!

EMAIL: iroda@szentirasszovetseg.net

Váriné Lukács Ágnes

Irodavezető

Ági 2015 januárjában kezdett el dolgozni az alapítványnál. Feladatai közé tartozik a kiadványterjesztés, az előfizetőkkel és könyvesboltokkal való kapcsolattartás, a számlák kiállítása és általános irodai feladatok. A Pasaréti Református Gyülekezet tagja.  Hobbija a fényképezés. Szereti az orgona és egyéb klasszikus zenét.

EMAIL: info@szentirasszovetseg.net

Daxner Tamás

Táborszervező munkatárs

Tamás 2008 február óta látja el a táborszervezési feladatokat. Korábban utazás-szervezőként dolgozott. Fő feladatai közé tartozik a nyári táborok szervezése, kiadvány marketing, gyermeknapok, nyelvi Biblia-klubok szervezése, illetve az iroda számítógépeinek karbantartása. Szeret röplabdázni. Kedvenc zenekara a Third Day.

EMAIL: taborok@szentiraszovetseg.net

Johnné Czeiszing Klári

Klári 2016 februárjától hetente egy napot tevékenykedik csapatunkban. Fő feladatai közé tartozik a Szentírás Szövetség közösségi média oldalának fejlesztése és egyéb irodai munkák. Klári a Pasaréti Református Gyülekezet tagja. Óbudán lakik férjével és 16 éves fiúkkal. Szeret az erdőben sétálni, családi eseményekről fotóalbumot összeállítani, zenét hallgatni és nyáron a Balatonban fürdeni.

Kis Csaba

Táborszervező munkatárs

Csaba 2017 március óta tagja a csapatnak mint táborszervező munkatárs, Daxner Tamás munkáját segíti. Villamosmérnök és végzett teológus, lelkipásztor-munkatárs. Fő feladatai közé tartozik az önkéntesek toborzása, nyári táborok szervezése, lebonyolítása, kapcsolattartás. Szívesen foglalkozik a hálózat és a számítógépek karbantartásával is. Két fia van, nős. A Fasori Református Egyházközségbe illetve a PestiRefOrmátusMISSZióba (PROMISSZ) jár. Szabadidőmben szeretek barkácsolni, dolgokat megjavítani, “feltalálni”, szeretek kirándulni, cserkészkedek. Sokat olvasok és elmélkedek.

Keleti Gábor

Önkéntes Munkatárs

Gábor a Szentírás Szövetség táborvezetője volt hosszú éveken keresztül, 2013 márciusa és 2014 szeptembere között táborszervező munkatársként segítette a munkánkat. 2014 októberétől a Golgota Keresztény Gyülekezet főállású dolgozója lett, média igazgató státuszban, de e mellett továbbra is aktívan segíti szolgálatunkat. Home Sweet Home evangélizáló együttes szólóénekese/menedzsere. Felesége Ildikó szintén régi önkéntesünk/táborvezetőnk.

EMAIL: gabor.keleti@szentirasszovetseg.net

Fövényi Emese

Önkéntes Munkatárs

Emese 2011 óta erősíti részmunkaidőben csapatunkat. Feladatai közé tartozik a Lélekfrissítő munkálatainak előkészítése és egyéb irodai munkák végzése, valamint a Szentírás Szövetség kiadványainak bemutatása gyülekezeteknél. Szívéhez közel áll a kóruséneklés, valamint új helyek megismerése.

EMAIL: lelekfrissito@gmail.com