borito-bibliai-kalandtura

Bibliai Kalandtúra könyv csaknem 55% kedvezménnyel!

Legfrissebb ajánlatunk gyerekcsoportoknak

2017 február 1.-től nagy kedvezménnyel, 1500 Ft/db áron kínáljuk Bibliai Kalandtúra című színes, interaktív gyermekfoglalkoztató-könyvünket gyülekezeti és iskolai csoportok résztvevőinek (létszámtól függetlenül).

Miért ajánljuk a gyermekeknek?

• A rendkívül szép kiállítású, gyönyörűen illusztrált könyv lehetőséget ad nekik arra, hogy otthon is beszélgessenek szüleikkel, családtagjaikkal a bibliai témákról. (Ehhez segítő kérdéseket, ötleteket is tartalmaz a könyv.)
  • Otthon felidézhetik és továbbgondolhatják a gyermekistentiszteleten/hittanórán elhangzottakat a könyv segítségével.

A könyvhöz 50 hétre elegendő, kidolgozott óravázlat is kapható az Ószövetség történetei alapján. (A következő 50 újszövetségi történet feldolgozása folyamatban.)

„Az Igét keresztmetszetében jól lefedő, mutatós, tartalmas, kérdésekkel és játékokkal teli, interaktív foglalkozásra lehetőséget adó kiadvány. (…) A könyvben megtalálható igeszakasz megjelölésen és alapvető kérdéseken túl, az állomások minden egyes alkalmához fontos kiegészítő információkat, játékokat, kreatív foglalkozásokat kínál . (…)

Hiszem, hogy azok a gyerekek, akikkel együtt végigjárjuk a Bibliai Kalandtúra útjait, megtárgyaljuk a bibliai könyvek és történetek tanulságait, megkapják azokat az alapokat, amire szükségük van ahhoz, hogy beengedjék az életükbe Istent, elfogadják Jézus Krisztust Uruknak és így részeivé váljanak a hivők közösségének.”

Borkó Tamás, presbiter, Pestszentlőrinc Szemere-telepi Református Gyülekezet

0 VÁLASZOK

Csatlakozna a beszélgetésünkhöz?
Csak bátran, minden vélemény számít!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.