A hónap kiadványa: április

Áprilisban a hónap kiadványa: A tanítványság kérdései vezetői kézikönyv

Egész hónapban 30% kedvezményt biztosítunk A tanítványság kérdései vezetői kézikönyv kiadványunkra (2600,- helyett 1820,-), amennyiben megrendelésében feltünteti: „jelszó: a hónap kiadványa”.
A tanítványság kérdései munkafüzet esetében továbbra is a honlapunkon található mennyiségi kedvezmények érvényesek.

A tanítványság kérdései csoportos bibliatanulmányozó sorozat (8+1 hét), a Kereszt-kérdések folytatásaként készült. Célja egy lépéssel tovább segíteni a résztvevőket, hogy még mélyebben megértsék, mit is jelent Jézust követni, vagyis az Ő tanítványának lenni. A sorozat Pál filippiekhez írt levelének részletes tanulmányozására épül. Pál ezt a levelet olyan hívőknek írta, akik nem sokkal korábban indultak el Krisztus követésének útján.

A tanítványság kérdései vezetői kézikönyv gyakorlati útmutatást ad, és tanácsokkal szolgál a sorozat előkészítéséhez és vezetéséhez, tartalmazza a bibliatanulmányokhoz tartozó kérdéseket, válaszokkal együtt, valamint kiegészítő jegyzetekkel segít a csoportvezetőknek a Filippi levél alaposabb megértésében.

A tanítványság kérdései munkafüzet bibliatanulmányozó kérdésekkel segíti a beszélgetést a Filippi levél alapján. Kigyűjti a levél nehezebben érthető szavait és kifejezéseit, és szószedet formájában hétről-hétre röviden megmagyarázza azokat. Helyet biztosít a kérdésekre adott válaszokhoz és a jegyzeteléshez.

 

Kiadványaink megvásárolhatók

– irodánkban      (1091 Budapest, Kálvin tér 8. I. emelet),

– interneten       (www.szentirasszovetseg.net)

– e-mail-en        (megrendeles@szentirasszovetseg.net)

További információkért látogassa honlapunkat és Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/szentirasszovetseg/

Áldást kívánva, szeretettel

a Szentírás Szövetség csapata

0 VÁLASZOK

Hozzászólások

Csatlakozna a beszélgetésünkhöz?
Csak bátran, minden vélemény számít!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.